Ole Strange
 

Om os

Vi startede vores familiefirma, Strange Collection, i 1989, og vi er stadig lige stolte og beærede over hver dag at arbejde med super gode kvaliteter. Vores strikkeri og systue ligger i Ry i Østjylland, og her udvikles og fremstilles alle vores produkter.

Vi udvælger de bedste garner af naturlige fibre og holder af at lave gedigne kollektioner, der kan holde flere sæsoner. Fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteterne, har vi valgt at sælge vore produkter direkte til kunderne, uden om fordyrende mellemled. På den måde kan vi sikre en rigtig høj kvalitet til en meget reel pris.

Bæredygtighed

Det hele foregår på vores fabrik i Ry: Udvælgelsen og indkøbet af garner, som vi håndplukker i Italien, England og Østrig; udviklingen og designet af vores tekstiler og forskellige kvaliteter og ikke mindst udarbejdelsen af det færdige tøj. 

Vores produkter

Vores tøj er oftest baseret på klassiske modeller forarbejdet i små, eksklusive kollektioner af sweatre, cardigans, tilbehør m.m. Fælles for disse er deres høje, danskproducerede kvalitet.

— Ole Strange & Dorthe Nielsen